top of page

Waarom 

VDH Networking?

01.

Een decenium aan ervaring in netwerken, camera's en telefonie. Onze klanten blijven klant en keren terug voor nieuwe projecten of aanvullingen op hun huidige setup.

02.

Volledige gecertificeerde netwerken, opgezet volgens de IEEE-standaarden. Al onze netwerken (zowel bekabeld als draadloos) zijn vrij van interferentie door middel van isolatie en slimme, automatische kanaal keuze.

03.

VDH Networking voorziet een naadloze integratie met uw woning of kantoor. Gevolg: alles wordt mooi weggewerkt. U ziet nergens rondslingerende kabels, routers, versterkers, ...

04.

Stabiliteit is een must. Daarom staan we garant voor 24/7 remote support van onze toestellen. Als blijkt dat het probleem bij onze toestellen ligt, worden interventies niet aangerekend. Verder onderhouden we ook zelf proactief het netwerk van onze klanten en bij eventuele gedetecteerde problemen plannen we automatisch een interventie in*. 

05.

Door ervaring in enorm verschillende omgevingen, kunnen we beter inspelen met oplossingen op de unieke problemen die uw situatie van ons verlangt. Vanderhaeghen Networking is zowel thuis in de evenementen markt als de zware industrie, kantoor en huiselijke omgeving.

* Remote support, interventies op vraag van de klant en automatische interventies zijn enkel inbegrepen in het VDH Care & Protect abonnement.

bottom of page