top of page
AdobeStock_224845489_banner.jpeg

Netwerk

Vanderhaeghen Networking opteert voor netwerkkabels van een snelheidstype dat over-gedimensioneerd is. Deze lichte meerprijs is te rechtvaardigen in vergelijking tot de arbeidskost om nieuwe kabels te trekken in de toekomst. Hiermee bereiden we een woning, universiteit of KMO voor op de lange termijn. Wanneer er later nood is aan een hogere snelheid kunnen de toestellen en de aansluitingen eenvoudig vervangen worden en kunnen de kabels blijven zitten.

Verder worden voor alle kabels die met de buitenlucht in contact komen, grondkabels gekozen. Hierdoor kan een lange levensduur gegarandeerd worden en voorkomen dat UV, vocht, ongedierte en eventueel zout de mantel zouden aantasten.

Om volledig in te spelen op de noden van de klant en de omgeving beschikt Vanderhaeghen Networking over 19 verschillende modellen acces points die het draadloos netwerk kunnen voorzien. Hoewel elk model andere kwaliteiten heeft is er één iets dat ze gemeen hebben, namelijk stabiliteit. Deze acces points zijn ontworpen om 100% uptime te garanderen.

2002135133.jpeg
bottom of page